Jaarlijkse donatie.

Bij het Nieuws Magazine van december 2014 no 3 zijn twee acceptgiro kaarten bijgevoegd.

Het blijkt dat deze niet altijd functioneren als gevolg van een misverstand tussen de ING Bank en de drukker. Daarvoor onze welgemeende excuses.

Indien u een probleem heeft om uw jaarlijkse donatie over te maken, dan verzoeken wij deze accept giro kaarten niet te gebruiken en te vervangen door een eenmalige overboeking naar onze bankrekening met IBAN nummer NL97 INGB 000 6259139 onder vermelding van uw registratienummer. Dit nummer staat op de onderste regel van de niet te gebruiken acceptgiro kaart, waarop de jaarlijkse donatie van € 16.00 voorgedrukt is en begint met nummer 50000 waarna het registratienummer en wordt afgesloten met 151.

Op basis van het registratienummer wordt uw donatie bevestigd en krijgt u het Nieuws Magazine in 2015 toegezonden. De donatie bedraagt € 16.00 eventueel aan te vullen met een vrijwillige bijdrage. Wij verzoeken u vriendelijk om uw donatie plus eventuele vrijwillige bijdrage onder vermelding van het registratienummer over te boeken naar NL97 INGB 000 6259139.

Wij bieden onze welgemeende excuses aan voor dit ongemak en hopen dat u ons desondanks financieel ruimhartig blijft steunen in het 70ste jaar na de capitulatie van Japan!

Namens het bestuur van de Stichting Japanse Ereschulden.

Jan van Wagtendonk, Voorzitter.

Comments